Tuesday, 15 April 2014

Deco Deco ^^

Assalamualaikum & Hye ^^


Kenapa deco deco? Hahah... harini ama ada keje yang buatkan ama penat sangat sangat ! Hahaha.. ala, normal lah.. kalau nak bilik cantik, memanglah penat sikit... kan kan ? Walaupun ama alah sikit pada debu, akan ku lakukan juga ! Hahahah... keje baru siap half, tapi ama sempat lagi berblog blog.. hahaha... biasalah, update guna phone, boleh lah .. hoho.. nampak gambar tu? Hah... ama deco khas untuk cermin meja yang ada dalam bilik ni.. hahahah.. setiap gambar ada cerita ♡ bye bye. Nak sambung kemas lagi ! Hehehehe... assalamualaikum kawan ♡

2 comments:

  1. Replies
    1. hahaha.. got my own room. memang lah. selama ni asyik kongsi je.. hihihi :)

      Delete