Wednesday, 23 April 2014

Hati Terbelah Dua, Siapakah?

Assalamualaikum & Hye ^^

Sebelum tu ama nak minta maaf lah ye sebabnya tak update apa apa cerita kat blog ni.. alahai ~ maaflah.. takmau lah merajukkkk ~ hihihi.. sebenarnya ama bit busy... sorry ye sayang sayang semua :) ahaah.. oh ye, meyh kita sambung pasal challenges untuk update blog tu.. tajuk harini adalah seseorang

yang pernah patahkan hati ama :( ish.. apasal ek tetiba update mende sedih ni.. hah ! ni lah yang mencabarnya... kepada mereka yang dulunya tahu tentang blog ama, maybe awak awak semua pernah baca update pasal my ex.. sebenarnya ni cerita yang memang lama.. hahaha... cukuplah kita semua kenali dia sebagai L :') masa kenal kenal ngan L ni, dia dah ada makwe dan ama tak suka ganggu pakwe orang sebab ama ada kes kena serang dulu... dulu lah.. sekarang ni, perempuan yang pernah serang ama tu adalah kakak angkat kesayangan ama sangat sangat ! :) hahahha .. berbalik pada cite L ni, dia clash ngan makwe dia sebabnya dia kata dia sayang ama.. ama terharu and kitaorang berdua berkongsi kasih bila dah kawan around 4 ke 5 bulan camtu. time tu plak, ama dah start study dan kitaorang clash bila kitaorang dah menyulam cinta selama 4 bulan ~ awak semua bayangkan, time tu dah nak final exam dan dia bagi kata putus macam tu ! memang tak lah wei ! gila ama time tu. tapi ama sabar sesangat ~ pada 20 haribulan aritu(20/4), ama dah nekad ! ama dah nekad nak lupakan dia walaupun hati masih ada perasaan sayang.. tah lah, selama 2 tahun ama kenal L, masa kitaorang clash dulu, kitaorang still contact dan masing masing rindu sebenarnya, tapi EGO ! termasuk ama.. lagipun, L ni bukanlah baik sangat.. ama pun taklah baik mana tapi ama boleh tau mana satu baik dan buruk ! dia yang haram dihalalkan ! penat dah nak tegur segala kesilapan dia.. bak kata orang, KALAU DAH SUKA, YANG BURUK DI KATA BAIK.. ye tak ? hmmm.. sedihh sangat ~ tapi nak buat camne, kan ? apa yang ama boleh cakap, L tu bukan jodoh ama ~

lagipun, lepas kejadian tu, ama cuba nak kunci pintu hati ama ni, tapi ama taknak lah.. takkanlah disebabkan seorang lelaki ama nak hukum lelaki yang lain... lelaki yang tak bersalah pulak tu.. cuma, buat masa sekarang, ama lagi suka hidup macam ni. biar tiada lelaki di hati... *pehhh..pehhh....* hahahha :)

2 comments: