Wednesday, 21 May 2014

Kemalangan dan Kegembiraan !

Assalamualaikum & Hye ^^

sebelum ama nak berstory story dengan korang, ama mintak maaf lah ye kat korang semua sebab dah lama tak on blog ni. lagipun semalam ama keluar dengan member ama and masa ama on the way nak hantar dia, ama accident. alhamdulillah, ama dan dia tak teruk mana.. cuma dia calar di kaki, ama pulak dua dua kaki lebam dan tangan kanan ama lenguh n sengal sengal sikit :'( moto plak calar sikit, raga moto pecah sebelah, box moto calar, side mirror kiri kena tukar and moto senget bila bawak :'( salah ama gak lah kot sebabnya bawak motor laju time hujan.. nasib baik uncle cina tu ok dan tak marah sebab ama langgar bontot kete dia kot, calar ar gak :') tapi kan, alhamdulillah lah kan sebab tangan ama ni pun tak de apa apa, kalau tak ama dah dikira cacat sebab tangan kiri ama ni tak sempurna mana ~ hahah.. 


ohh ye, lepas ni ama kurang update blog sebabnya lepas subuh besok (22/5) ama dah gerak ke Jeti Kuala Perlis.. ish, takde maknanya nak gi Langkawi.. ama gi sana sebab nak ambik abah sebab abah kursus kat sana since hari ahad aritu :') lepas tu jejalan lah sikit before ama masuk U balik 7 or 8 aribulan 6 nanti :'( huwaaaa ~ ni betul betul holiday before bercuti ni.. hahahah :) so, ama nak take rest gila gila gila before masuk balik.. muahahahha ~ belasah coklat coklat yang abah beli tu.. hehehh... by the way, doakan kami sekeluarga selamat pergi ke sana dan pulang ke cheras dengan selamat ye ? :) bye bye.. takmau nakal nakal ye blogger semua :* heheheh... ama tidur dulu ~ assalamualaikum :)


2 comments:

  1. hati2 masa menunggang motor ye?

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah, nasib baik motor je teruk. Lain kali hati-hati okey

    ReplyDelete