Tuesday, 6 May 2014

Kenangan T.A.F ♡

Assalamualaikum & Hye ^^ 

pada 4 haribulan yang 5 yang lalu, bersamaan hari Ahad merupakan kenangan kami bertiga yang tak terhingga ! last jumpa ngan dak Ecah ni masa bulan 1 ! tu pun sebelum dia masuk training dalam PULAPOL... alahai ~ rindu sangat sangat ~ lagipun, lepas je ama balik dari U pada 9 aribulan 4, ama memang dah plan dengan Az kata nak jumpa ngan dak Ecah ni... tapi sampai kesudah tak jumpa jumpa sebabnya ama tak demam dekat seminggu jugak lah.. then, Az busy lagi kan ? tapi, masa tu ama ngan az yang tak sabar nak jumpa ngan dak Ecah ni.. yelah, dah lama tak jumpa kan ? heheheh :) tapi sebelum jumpa ngan ecah, kitaorang gi pickup boyfie dia :) hehehe.. az pickup ama around 11.15am, then kitaorang pun gerak gi umah dah wan.. mesej punya mesej, rupa rupanya dia baru bangun ! kitaorang dah sampai, apa lagi, ama ngan az berselfie ! hahahha.. kitaorang selfie and nyanyi KPOP song dalam kete tu :) heheheh.. around 12pm baru gerak gi PULAPOL ! hahahha... takpelah.. janji kitaorang sampai kan ? dekat 12.40pm gak lah kitaorang sampai ~ time tu Wan gi beli KFC, and bila sampai tu, ama tak sangka parents Ecah tunggu kitaorang.. sebab Ecah kata parents dia nak balik kampung.. lepas makan apa sume, then kitaorang tangkap gambar :) 
hehehhe.. masa tu dekat pukul 2 lebih.. bila parents nya dah gi, apa lagi.. mula lah kami bertiga gosip bagai ~ sumpah happening ! ehehhehe.. bab kene kan antara satu sama lain tu dah tentu.. kan ? sambil tu, ama ngan az dengar lah jugak cerita yang kak ija(sekadet ngan ecah) cerita bagai :) then dia tanya kitaorang nu kenal ecah macam mana, ecah ni cam ne orangnya... then dia cam tak caya yang ama, az and ecah ni membe since SMK lagi.. maknanya, dah 4 tahun lah kitaorang bersahabat ! :) siapa sangka, kan ? hubungan yang dulunya tak seberapa menjadi erat :) hahaha.. semakin lama kitaorang bersembang, kitaorang pun tak sedar yang jam dah dekat pada pukul 4pm... kitaorang peluk peluk bagai, nak nangis pun ada.. hehehe.. tapi nak buat camne kan ? ecah pun ada tanggungjawab dia sendiri :'( nasib tak lupa tangkap gambar.. apa lagi, wan lah jadi photographer nya :)




lepas je lepaskan ecah, kitaorang hantar balik si Wan sebab malam tu dia ada trip ke Langkawi.. tak sangka yang kitaorang pun dah jadi rapat.. as long as dia jaga ecah and bahagiakan ecah, kitaorang tak marah :) hehehe.. niat nak tengok Spiderman tau lepas tu, pastu ama ngan az pun pegilah Jusco Aeon Cheras Selatan... konon nak beli tiket lah kan, perhhh ! penuh ! yang tinggal 2 baris seat yang paling depan ! memang taklah nyahhh ! last last kitaorang layan ICEMAN ~ wayang start pukul 6.30pm, beli tiket 4.50pm cam tu.. lama gila ! apa lagi, lepak kat J-CO, then ama ngan az sembang bout future ! nampak tak gatal dia.. hahaha. kalau ada ecah, lagi best ! heheheh :) 

#KenanganKamiSelamanya

No comments:

Post a Comment