Monday, 12 May 2014

Segmen Blogger Aktif

Assalamualaikum & Hye ^^

hari ni ama niat nak join segmen ni :) buat masa sekarang ni yelah aktif, tapi bila dah start sambung belajar, takde maknanya blog ni aktif seperti sedia kala :'( so sad ~


Salam .
Anda masih aktif berblogging ?
Jom sertai segmen mudah ni.
Tak pasal-pasal dapat traffic free, follower free .
yang paling penting blogger's friendship..



klik banner untuk join the community :D
good luck !

28 comments:

  1. Assalamualaikum .
    Salam ukhuwah
    Datang singgah daripada segmen yang sama dan datang follow awak . http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  2. salam mesra..

    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    all the best.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/13/segmen-blogger-aktif/

    ReplyDelete
  3. saya singgah dari segmen yang sama, done follow sini, singgah n follow lah blog saya yaa..keep in touch ^_^ hehehe
    julia-daliana.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama. Good luck! http://syaza-applemints.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  5. Salam...hye morning. datang dari segmen yang sama and done follow u dear. Mind to hit me back yeahhh. tq..http://shapurpleungu.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  6. Selamat Bersegmen!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  7. hi.. Salam perkenalan dari saya owner blog seribu-lagu

    http://seribu-lagu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. salam.. dila datang ke mari.. jemputt datang ke blog :D

    http://myimpiannaad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. yayy datang dari segmen yg sama :)

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  10. as'salam, singgah follow sini dari segmen yg sama ^^ http://smileymiya.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  11. hi slm follow sini dr segmen yg sama :)

    http://sebukumemori.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan.
    Singgah ke blog awesome ini.
    Dari segmen yang sama. :-)

    http://www.haneeza.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yang sama (:
    http://mydreamland1621.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  14. selamat bersegmen..done follow blog ni

    http://ciksitionline.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yg sama..
    jom ke blog syira:)
    join giveaway yg sedang berlangsung, boleh sewa tapak iklan..boleh kenal2 juga ^_^
    hehehe..

    ReplyDelete
  16. Salam singgah dari segmen yg sama..
    http://mindakabur.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  17. #Segmen Blogger Aktif, Follow Jom
    (^_^) GOOD LUCK FOR UR CONTEST!!!

    PENGUMUMAN : GIVEAWAY TIME! GIVEAWAY PICIT VOTE [Shake n Take Mini Blender Jus]
    ------------> http://eddyboyz86.blogspot.com/2014/05/giveaway-picit-vote.html

    ReplyDelete
  18. salam

    saya dari segmen yang sama

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  19. Salam perkenalan drpd saya. Saya singgah dari segmen yang sama dan mengikuti penulisan anda.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum .
    Balas kunjungan dari segmen yang sama . Terima kasih . Saya follow awak .
    Salam ukhuwah

    ReplyDelete
  21. Saya singgah dari segmen yang sama.. Good luck!

    Btw, jom join GA yang saya anjurkan pulak..

    Klik sini : http://hanahafis.blogspot.com/2014/05/segmen-siapa-nak-cantik-dengan-give.html

    Hope u enjoy! ☺

    ReplyDelete
  22. sara singgah sini follow.hiii

    http://afitot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    Segmen Blogger Aktif
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  24. Ai datang daripada segmen yang sama :) semoga kita boleh ebrtukar pendapat :)

    http://minidiariai.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  25. bw dari segmen yang sama :) jemput singgah
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif-mei.html

    ReplyDelete
  26. singgah dari segmen yang sama... semoga persabatan kita berkekalan hendaknya...

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum..singgah dari segmen yang sama. Maaf baru ade masa nak berblogwalking :)

    http://www.azhafizah.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete