Tuesday, 7 October 2014

Kembali Hanya Sementara

Assalamualaikum & Hye ^^


maaf sebab dah lama sangat ama tak update blog :'( 
Free ? Bebas ? naaah~ ama tidak akan bebas selagi belum 18 aribulan 10 sebabnya ama ada lagi 2 paper yang tak setel lagi untuk Diploma Pentadbiran Awam Part 4 ni .. hahahha.. sedih kan ? sedib sebab selagi ama tak habis diploma, till ever ama tak free sebenarnya. i always think bila nak habis study. but, abah said that 'lepas diploma, if dapat continue to degree, sambung terus.' ohhh mannn ~ ama baru ingat nak rest setahun dua, tapi abah dah suruh sambung study.. tak pelah, if tak berusaha keras, how i want to get a better job in my future, kan kan ? redha je lahh ~ :)