Thursday, 14 May 2015

Lagi 24 Jam

Assalamualaikum & Hye ^^




wow ! dup dap dup dap hati ni. uiiissshhhh ! setelah sekian lama meninggalkan blog ni untuk terus belajar dalam semester akhir yang tamat dengan paper Industrial Relations pada 17 haribulan 4 tahun 2015, besok (15.5.2015) merupakan detik detik yang dinantikan buat  semua pelajar diploma under UiTM. buat sekali lagi, hati aku ini berdetik ketakutan sebabnya besok adalah hari penentuan buat aku. penentuan untuk aku melangkah ke hadapan. melangkah ke alam yang seterusnya, in sha Allah, sekiranya DIA izinkan, aku ingin melangkah ke pembelajaran yang seterusnya :) seram sejuk ni. rasa cam nak hilang sampai lusa ! hahahah :) Doakan ye ?  sebab result yang akankeluar besok adalah result untuk semester akhir dalam diplomaama doakan for those yng sana macam ama ni, resultnya OK ! Good luck guys ! banyak banyakkan berdoa k? sapa yang ada lagi sem depan, buat yang terbaik untuk sem depan, tapi macam ama ni, dah takde sem depan. in sha Allah, dah takde sem depan.. sekiranya DIA izinkan, ama akan grad on time. In sha Allah :) 

No comments:

Post a Comment