Sunday, 28 June 2015

Kenangan Tercipta ♥

Assalamualaikum & Hye ^^

 Klik Link Untuk Tengok Video Tersebut ❣
Mohon klik gambar if nak tengok video tersebut. TQ ^^
 Mohon klik gambar ni if nak tengok video. TQ ^^
Mohon klik gambar if nak tengok video tersebut. TQ ^^
Maaflah ye sebab ama dah lama tak bukak and update entry or any tutorial. Maaflah ye. pasal tutorial pulak, ama buat yang basic basic dulu sebab ama pun baru lagi bab bab ni :) Biasalah, bulan bulan puasa cenggini jarang bukak lappy. Ama kekadang je bukak. Kalau bukak tu adalah benda dibuatnya.. download movie tak pun edit video :) Oh ye.. Cakap pasal video, ama ada buat 2 video. satu untuk ex-classmate masa diploma, satu lagi khas untuk ex-roomate ama yg dah ama anggap macam adik sendiri. Mana taknya, umur diaorang sebaya dengan adik ama, lahir tahun 1995. So, ama memang tak kesah if diaorang nak berakak-akak or not. Tapi diaorang berakak lah sebab adik ama pun sebaya diaorang kan ? Bila orang respect kita, kita akan respect dia balik. ingat tu. Kita sebagai manusia, jangan nak sombong sangat. Hidup menyombong ni tak kemana sangat.. Ingat tu ! *tetiba*

No comments:

Post a Comment