Thursday, 9 July 2015

DEVIL ♥

Photo Teaser
Assalamualaikum & Hye ^^

Yes, tajuk harini nampak macam pelik je. hahha. takdelah pelik mana. Oh ye. Ama nak citer sikit ni. Kenal artis Korea Selatan tak ? boyband group ? Super Junior? Macam ni. Diaorang ada keluarkan SPECIAL ALBUM "DEVIL" Official Trailer ver.1. Since video tu keluar on 8/7/2015, ama tak habis habis ulang tayang. Seriously, album kali ni memang special sangat sangat sebab diaorang buat album adalah sempena anniversary mereka yang ke 10 ! WOW ! So, dengan niat diaorang nak balas kesetiaan fans diaorang yang digelar E.L.F ataupun EverLastingFriends Maknanya diaorang nak hargai kesetian kitaorang lah sebab setia dengan diaorang 


KLIK UNTUK VIDEO
Without stopping,
Super Junior kept running for 10 years and they will never stop

♥ 2015.07.16 Super Junior is coming back with DEVIL 


No comments:

Post a Comment