Thursday, 2 July 2015

LGBT

Assalamualaikum & Hye ^^

Sekarang ni masalah sangat ! ada orang yg sokong golongan Lesbian, Gay, Bisexual, Transexual or known as LGBT (nauzubillahiminzalik) dan ada yang tentang (alhamdulillah) ! Ya Rabbi. apa lah nak jadi dengan manusia zaman sekarang. Malah, bukan some of the non-muslim je yang sokong, bahkan ada jugak sesetengah manusia, yang beragama ISLAM ! Allahurabbi. apalah nak jadi. adakah mereka semua tu dah bersedia nak dihukum oleh ALLAH S.W.T sepertimana yang pernah terjadi pada umat kaum Nabi Lut A.S ? sudah bersediakah mereka ? Allah S.W.T akan melaknat mereka yang mengadakan hubungan sesama kaum sejenis ! ingat tu 

ama nak share sikit penerangan tentang LGBT yang ama dapat dari Facebook :)


credit to Imanimex


1 comment:

  1. salaam jumaat
    jom join ga kami yg pertama yang bernilai rm395
    http://www.kawaidesuconcept.com/2015/07/ga-kawaidesu-concept-raya-2015-bernilai.html

    ReplyDelete