Wednesday, 21 October 2015

My First Year

Assalamualaikum & Hye ^^

semester 3
Lama tak update blog ni. hahahah. busy memanjang. mana taknya, kalau free pun dihabiskan dengan tidur je :) First year sebagai degree student, dah masuk semester 3. I don't know. For me, it's quite tough ! tapi, dalam dunia ni, mana ada semuanya senang. bukan begitu ? This semester, supposely ambik dalam 22 credit hour je. Kalau dah tolak dengan pengecualian credit, untuk semester 1 dan 2, termasuk koko, sepatutnya semester ni 21 credit hour je *kalau tak silap, sebab masuk masuk degree, terus masuk semester 3* tapi sekarang ni, dah jadi lain. I've to study for 9 subject, yang totalnya 26 credit hour ! :O But, for those student yang dari fakulti lain (masa diploma), bila masuk under fakulti FSPPP, diaorang punya credit hour makin lama makin sikit :'( Sedih kan? Tapi nak buat macam mana, as a student. aku redha je. hahahaha. Bagi aku, tak elok mengeluh bila belajar sebenarnya.. hmmm. mula-mula tu yelah mengeluh, tapi sekarang ni, makin lama makin redha.. Sem 3 ni subject macam apa, takut pulak bila nak masuk sem 4 nanti :'( kenapa takut? ce korang usha sikit subjek yang akan ama belajar nanti :')
semester 4