Thursday, 21 January 2016

Semester 3 ✔

Sekejap je masa berlalu. 19/1 haritu last paper untuk semester 3 course BAS (Bachelor of Administrative Science).. in sya Allah tu last paper.. pejam celik pejam celik, tak lama lagi nak masuk sem 4 pulak. in sya Allah, dengar citer result exam keluar 18/2/2016 ? hahhaha.. be prepare wahai student degree UiTM sekalian ♡
by the way, thanks to all my roommate and my bestfriend yang banyak bagi nasihat bagai masa ama got problem. macam macam masalah ada. pasal crush lah, pasal study lah, pasal member sume satu set masalah datang. hahhhhah... ada rezeki kita jumpa sem akan datang ye walaupun mungkin dah tak duduk sekali, kita still satu kampus ♥ Love all of you ☆

No comments:

Post a Comment